TOEGANG VOOR GROEPEN
Groepen krijgen toegang op basis van afspraken per groep. Indien groepen gebruik maken van het park zal er altijd een beheerder aanwezig zijn. De beheerder geeft uitleg en aanwijzingen over het mountainbike in de breedste zin van het woord. Alle aanwijzingen van de beheerder dienen onverkort te worden opgevolgd.
Indien het een clinic betreft, dient de groep begeleid te worden door een ervaren trainer mountainbiken, minimaal met NTFU Wielertrainer 2 of vergelijkbaar niveau.  


Voor de huur van het park wordt een vergoeding gevraagd die wordt gebruikt voor de inzet van de beheerder en voor het onderhoud van het park. Indien u het park wilt huren voor een clinic of ander groepsevenement, kunt u via de mail contact opnemen met info@mtbmore.nl

 

Vergoeding voor huur van het park:  Verenigingen en scholen: €40,00 per uur, € 100,00 per dagdeel; € 150,00 per dag Commerciële partijen: € 50,00 per uur, € 125,00 per dagdeel, € 200,00 per dag Huur trainer: € 75,00 per dagdeel, € 125,00 per dag Tarieven zijn exclusief BTW.

Huur mountainbikes: voor groepen bestaat de mogelijkheid mountainbikes te huren. De huurprijs wordt op aanvraag overeengekomen.

Gebruik helmen:  Mountainbiken is alleen toegestaan met helmen. Helmen zijn tegen vergoeding van € 1,00 per helm verkrijgbaar bij de beheerder van het park.

Gebruik clubhuis Op het park is een beperkte mogelijkheid voor verzorging aanwezig. Indien gewenst kan in onderling overleg gebruik worden gemaakt van het clubhuis FRTCA/ASV bij de schaatsbaan op het Sportpark Fanny Blankers Koen. Het clubhuis ligt op ongeveer op 300 m van het Skills park. In overleg kan daar ook gebruik worden gemaakt van douchegelegenheid en is er gelegenheid voor afspuiten van fietsen. Hiervoor wordt een apart tarief vastgesteld in relatie met de wensen. Bij het clubhuis is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Arrangementen Op aanvraag kunnen volledige mountainbike-arrangementen, inclusief verzorging, worden samengesteld. Neem hiervoor contact op met de beheerder Stichting MTB&More.